Netradiční dýmka pro kamaráda
Netradiční dýmka pro kamaráda z exotického dřeva. Tělo dýmky délka 90mm, šířka 40mm. Náustek délka 70mm. Monogram gravírovaný. Dýmka leštěná a voskovaná.
Kožené pouzdro na dýmku
Cestovní kožené pouzdro na dýmku zelené. Uzavírání na zip.
Náhrdelník z kolekce inspirované přírodou
Netradiční náhrdelník s přívěskem ze dřeva. Délka přívěsku 30mm. Řetízek chirurgická ocel. Délka řetízku 600mm. Síla řetízku 1mm.
Řetízek s přívěskem z kamene
Řetízek z chirurgické oceli o délce 560mm a síle 2mm. Kámen z řeky Jizery výška 40mm, šířka 20mm, síla 10mm. Kámen je broušený a leštěný.
Kabela přes rameno z vepřovice
Kabela přes rameno na popruh z vepřovice. Velmi kvalitní a téměř nezničitelná kabela . Kombinace ručního a strojového šití. Zapínání na zip, plus na dva magnety. Uvnitř kabely je všita kapsa na doklady. Vepřovice bude postupem času a opotřebováváním dostávat patinu, a kabela bude mít osobitý vzhled.
Kožená kabelka na doklady do ruky a přes rameno
Hnědá kožená kabelka do ruky s hnědým popruhem přes rameno. Kabelka je vhodná na osobní doklady, telefon, peněženku a další drobnosti. Zapínání na zip. Pro lepší držení při nošení má kabelka z boční strany kožený popruh pro vsunutí dlaně. Tento popruh je z vnitřní strany pro pohodlnost vypolstrován hnědým filcem. Na obou bocích jsou z popruhů vytvořena jakási oka pro možnost zavěšení kabelky.
Vyhledávání